TAPETE SE VRAĆAJU U MODU.

Primetili smo da se u proteklih 5 godina dosta stvari vraća u modu, od odevnih predmeta do muzičkih ploča, na red su došle tapete. ALI, osim što se lepe na zid i dele isti naziv, tapete koje ovde predstavljamo, nemaju baš ništa zajedničko sa dobrim starim zidnim tapetama.

U ovom tekstu navešćemo neke od benefitakoje nude ovi inovativni zidni paneli.

Počećemo sa možda i najvećom prednosti, a to je samolepljivost. Za ovaj proizvod vam nije potreban lepak niti majstor, što čini dodatne troškove. Lako i jednostavno postavljanje ovih tapeta na zid, ne samo da će vam uštedeti novac već ćete izbeći i radove u kući od nekoliko dana kao i haos koji posle tih radova ostaje. Fabrički lepak na poleđini table je dovoljno jak da ostane zalepljen na ravnoj površini i do 10 godina.

Ako vam ne treba majstor, bitno je znati da je lako sečenje tapeta takođe jedna od vrlina. Potreban vam je samo skalpel ili makaze kako biste isekli tablu u kakvom god obliku želite.

Lako sečenje

Prikaz sečenja 3D tapete skalpelom. Lako i jednostavno.

Nikad dosta izolacija. Treća dimenzija takođe donosi i određenu izolaciju, kako termo tako i zvučnu. Naravno, stepen izolacije zavisi od mnoštva faktora, kao što su debljina samog zida, stolarija, kvalitet iste, itd, ali svaki dodatni sloj može samo doprineti boljoj izolaciji u domu.

Za sva domaćinstva sa malom decom, jedna od interesantnih pogodnosti jeste mekoća. Tapete napravljene od polietilena, mekane su građe, te kada ih postavimo na zid, štitimo naše mališane od povreda prilikom igrarija. Odlične su za dečije sobe i deca ih prosto obožavaju.

Mekoća 3D tapeta

3D tapete su mekane građe i ekološki prihvatljive.

Fleke od kuvanja, kafe, sokova, tragovi od obuće, nameštaja, sve to može biti prošlost. Vodootpornost, osobina koja nam pruža mogućnost da sve gore navedeno nestane jedni prelaskom vlažne mikrofiber krpe. Zbog toga, ove tapete se odlično uklapaju kako u kuhinje tako i u kupatila.

3D sobne tapete

Prikaz tečnosti na površini 3D sobne tapete koja ostaje na njenoj površini.

Ovoliko benefita od samo jednog tapete, svakako predstavlja revoluciju jednog proizvoda. Za sve dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našim društvenim mrežama ili pozivom na broj telefona 065 558 4000.

Izvor: Summa Impex - direktan uvoznik 3D sobnih tapeta za Srbiju.